[INFO] W ASO Emida Ruda Śląska - olej Gratis przy przeglądzi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PieTrzaK
    L&K
    • 2009
    • 1323
    • Octavia I (1U2)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Spokojnie wytrzyma
  • hondar
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 90

Witam serdecznie, chciałem zakumunikować wszem i wobec że ASO Emida mieszcząca się w Rudzie Śląskiej przy ulicy Obrońców Westerplatte 29 (koło Targowiska) rozdaje przy przeglądzie Olej Castrol GRATIS !!!!!!
    Warunek to pojawienie się w ASO i zarezerwowanie terminu a bardziej ustalenie parametrów oleju oraz ilość potrzebnych litrów. Gratisowy Olej można wóczas wykorzystać jak przyjdzie nam czas przeglądu.
    Ilośc litrów różnych parametrów jest ograniczona, ale wpadajcie już teraz do Emidy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    co do serwisu to się starają utrzymywać Klientów jakością i dodatkowo srebrną kartą.
    Oficjalnie o tym w Radio i gazecie na śląsku

pzdr

Komentarz

• lolek
      Classic
      • 2007
      • 25

Ja dodam, ze serwis ten jest niesamowicie fatalny, na dwa auta serwisowany bylo tyle klopotow i problemow, ze szkoda gadac. Obecnie nazywaja sie EMIDA, a wczesniej byli AutoPartner i stracili po drodze ASO.

Komentarz

• hondar
        Drive
        S_OCP Member
        • 2007
        • 90

Zamieszczone przez lolek
        Ja dodam, ze serwis ten jest niesamowicie fatalny, na dwa auta serwisowany bylo tyle klopotow i problemow, ze szkoda gadac. Obecnie nazywaja sie EMIDA, a wczesniej byli AutoPartner i stracili po drodze ASO.
        ale nie należy myliś autopartnera z emidą bo to nowy własciciel który kupił padający salon. A większość ludzi wymieniona.

Komentarz

• Adrian
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 662
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Jeśli chodzi o zakup nowego samochodu to bardzo polecam, ja jestem bardzo zadowolony.
          PerfectService by DGW
          Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
          Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
          Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+

Komentarz

• cartel1
            Ambiente
            • 2007
            • 249

Drozdki niby podnieśli poziom usług, ale serwis w krakowie ponoć fatalny cały czas mają...
            [center:a5df0a9dad]

[/center:a5df0a9dad]

Komentarz

• andriu21tg
              L&K
              S_OCP Member
              • 2008
              • 1499

auto partner to jest kolo który cioł w pręta i skoda czeska go wyje.... i salon przejela emida .. ja tam jestem bardzo zadowolony l pozdr

Komentarz

• seiko5
                Drive
                • 2008
                • 66

Promocja "OLEJ GRATIS przy przeglądzie" miała miejsce w 2008roku. W tym roku ta sama promocja była nie dla każdego. Tylko pierwsze trzy osoby miały cały wymieniany olej gratis. Po rozmowach z dyrektorem udało się nam wydłużyć promocję o pięć osób które dostają dwa litry oleju gratis przy przeglądzie.

Zatem zapraszam do EMIDY w Rudzie Śląskiej.
                Wen keiner kent die antwort, dan schreib zu mir

Komentarz

Pracuję...